Hem Nyheter

Punavuoren kaunein jouluikkuna, kivijalkayritykset

Punavuoriseura julisti joulukuun alussa kilpailun Punavuoren kauneimmasta jouluikkunasta, sarja kivijalkayritykset. Kilpailu käydään tykkäämällä FB-sivuilla olevia kuvia.
klikkaa kuvia niin pääset tykkäämään parhaista
Kilpailu päättyy 22.12. klo 22.00. Punavuoriseura palkitsee eniten tykkäyksiä saaneen jouluikkunan tekijän diplomilla. Lisäksi tykkääjien kesken arvotaan joku palkinto. Kisasta on tarkoitus tehdä jokavuotinen.
Kuvat on järjestäjän ottamia, mutta niitä on voinut lähettää myös sähköpostilla punavuoriseura18@gmail.com -osoitteeseen. Tänä vuonna löytyy 39 jouluikkunaa. Suosituinta rekvisiittaa ovat tontut ja jouluvalot.

Nya hemsidor 2018

Föreningen Rödbergen rf:s nya hemsidor har tagits i bruk hösten 2018. Ny information kommmer till nya hemsidan www.punavuoriseura.fi
Vi använder även Facebook/Punavuoriseura speciellt för ny information.

Jääratahanke Johanneksen kentälle etenee 2014

Vuosituhannen alussa eteläiset kaupunginosat tekivät yhteisen aloitteen tekojään saamiseksi Johanneksen kentälle. Monilla on vanhoja, hienoja muistoja kentän menneiltä vuosikymmeniltä, jolloin siellä luisteltiin hameet ja lahkeet heiluen, jopa musiikin tahdissa. Nykyiset talvet ovat niin lauhkeita, ettei luistelu onnistu luonnon kentillä. Luistelu jää haaveeksi.

Nyt eteläiset kaupunginosat ovat elvyttämässä uudelleen perinnettä. Kentän alle rakennettu huoltotunneli on valmistunut, joten yksi este on poistunut.

Hanke on liikuntaviraston taloussuunnitelmassa v. 2011. Parhaimmassa tapauksessa Johanneksen kentällä luistellaan talvella 2011-2012. Hankkeen etenemistä seurataan. Toivotaan sille ONNEA JA MENESTYSTÄ!