Seuran järjestämät Iltamat tanssittiin aurinkoisessa illansuussa lauantaina 24. päivä elokuuta. Viilenevä ilta ei haitannut tahtia, siitä piti huolen tuhdisti soittanut orkesteri ”Rizling”, joka sai yleisön mukaansa ja tanssimaan. Musiikin ohella tarjolla oli grillimakkaraa ja virvokkeita, Metsälän Mutsit puolestaan huolehtivat lämpimän kahvin, teen ja leivonnaisten saatavuudesta.

130824-3

Paikalle oli kokoontunut runsas joukko aikuisia ja lapsia. Puheenjohtajan, Pekka Ruhan, tervehdyssanojen jälkeen kaupunginosamme tunnettu, vanhojen autojen harrastaja ja Mobilisti -lehden ”isä” Kai Bremer kertoi intohimostaan. Nähtäväksi hän oli ajanut paikalle upeasti kunnostetun 1970-luvun Mercedes Benzin. Myöhemmin illalla paikalla olijat saivat vielä ihastella kansainvälisestikin todella harvinaista vuoden 1939 American Bantam –merkkistä avoautokaunotarta – automerkki, jonka uskotaan olleen Aku Ankan 313-rekisterillä varustetun auton esikuvana.

130824-1

Seura on tiiviisti seurannut Helsingin uuden yleiskaavan edistymistä ja hallituksen jäsen Markus Lindqvist selosti lyhyesti, mitä asiassa tähän mennessä on tapahtunut. Hän oli seuran hallituksen tukemana myös laatinut pallokentän kiertävän Metsälä-aiheisen tietovisan, johon osallistuttiin innokkaasti. Paras tulos oli kahdeksan oikeata vastausta ja niitä löytyi perätä kaksi. Jaetulle ensimmäisele sijalle päätyivät Raija ja Jukka Järvi sekä Virve Naatti. Onnittelut voittajille. Palkintona olleet elokuvaliput toimitetaan heille kotiosoitteeseen. Tietokilpailun oikeat vastaukset ovat nähtävissä täältä.

Lapsille oli varattu pallokentälle kokeneet leikittäjät Alina, Julia ja Lotta. Runsas lapsijoukko herätti seuran hallituksen jäsenet miettimään, miten seuraavissa ltamissa lapset huomioidaan vielä paremmin illan ohjelmaa laadittaessa. Yllätys oli, miten paljon lapsiperheitä on muuttanut Metsälään, ja kaupunginosamme asujamisto on nuorentunut. Tässä seuran hallitus heittääkin ehdotuspallon vanhemmille, jotta yhteinen elokuun tapahtuma olisi todella kaikkien metsäläläisten tapahtuma.

130824-2

Palataan asiaan taas ensi vuonna ja toivomme, että Metsälän asukkaat saapuvat entistä runsaslukuisemmin paikalle.