HSL:n sivuilla on julkaistu kysely, jossa kartoitetaan liikkumistottumuksia Länsimetroa silmälläpitäen. Lehtisaaren alueen sujuvien bussilinjojen ylläpitämiseksi olisi hyvä että mahdollisimman moni vastaisi kyselyyn. Lisätietoja ja linkki kyselyyn löytyvät sivulta http://www.hsl.fi/FI/mikaonhsl/Uutiset/2013/Sivut/Page_20130418031956.aspx .

Lehtisaari-seuran syyskokous 2010 pidettiin Lehtisaaren Kappelilla maanantaina 15.11.2010. Tilaisuudessa oli normaalin kokousasian lisäksi puhumassa Tuomas Eskola Kaupunkisuunnitteluvirastosta.

 

Lisätietoja kokouksesta Lehtisaari-seuran kansiossa (sivun vasen laita) Pöytäkirjat-osiossa.

 

Saaristolaiset-lehden uusin numero on jaettu Lehti-, Kuusi- ja Kaskisaaren alueella lokakuun puolivälissä.

 

Mikäli et saa lehteä ja haluaisit sellaisen, lähetä asiasta sähköpostia osoitteeseen lehtisaari-seura@luukku.com .

 

Lehtisaaren, Kuusisaaren ja Kaskisaaren aluesuunnitelma on edistymässä.Asukaskyselyn tulokset ovat valmistuneet, ja syksyllä 2010 järjestetään asukastilaisuus.

Lisätietoja kaupungin nettisivuilta.

 

 

Lehtisaari-seura rt:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään maanantaina 22.3.2010 klo 18.00 Lehtisaaressa Pyhän Laurin kappelilla, Papinpöydänkuja 2.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen §9:n mukaiset asiat:
- toimintakertomuksen 2009 hyväksyminen
- tilinpäätösasiat
- tilintarkastajan lausunto
- tilien hyväksyminen
- vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille

 

Vuosikokouksen jälkeen tilaisuudessa puhuu Rakennusviraston metsäsuunnittelija Markus Holstein aiheena "Lehtisaaren metsäalueiden kunto ja suunnittelu"

 

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tervetuloa!

 

Lehtisaaren uuden koulun tarveselvitys on hyväksytty Helsingin kaupungin opetuslautakunnan suomenkielisessä jaostossa 16.12.2009. Uuden koulun pitäisi olla käytössä elokuussa 2011.

Tarveselvitys löytyy kokonaisuudessaan Helsingin kaupungin nettisivuilta.

koulu.jpg

Lehtisaari-seuran uusi hallitus vuodelle 2009-2010 on valittu. Puheenjohtajana toimii Anne Arento-Maner­va, sihteerinä Marika Aho-Nissinen. Hallituksen jäsenet ovat Heidi Vuorio, Ville Savolainen, Vesa Hietalahti, Ilari Iivonen, Jaana Karinie­mi, Kristiina Haru ja Johanna Tii­tola.

kvelytie.jpg

Saaristolaispäivä 2010 järjestetään alustavan suunnitelman mukaan lauantaina 24. huhtikuuta 2010. Lisätietoja myöhemmin.

ostari.jpg

Koko perheen tapahtuma Saaristolaispäivä järjestetään Kappelin lähiympäristössä lauantaina 25.4. klo 10-14. Tervetuloa!
Dyk upp på Skärgårdsdagen lördag 25.4 vid Kapellet på Lövö! Från kl 10.

Timo Nurmilaukas valittiin Lehtisaari-seuran syyskokouksessa seuran puheenjohtajaksi vuodelle 2009. Hän on toiminut Lehtisaari-seuran johtokunnassa jo usean vuoden ajan.