Uutisia

Lomailetko kesällä tai kaipaatko muuten apua pihan tai puutarhan hoidossa. Ei hätää, reipas kylätalkkarimme Antti tulee avuksi. Pihasi pysyy siistinä koko kesän.

Soita kylätalkkarille 040-8370507.

Tuntiveloitus vain 10 €/ tunti Konala-Seuran jäsenille.  Jos et ole vielä jäsen, nyt kannattaa liittyä.

Konala-Seuran järjestämä

PUISTOJUMPPA

kesäkuussa ja elokuussa maanantaisin klo 18-19 Aittalehdon puistossa!

Keppijumppapäivät:

3.6, 10.6 ja 17.6

heinäkuu taukoa

5.8, 12.8, 19.8 ja 26.8

 

Puistojumppa on maksuton, Konala-Seura tarjoaa!

Kaikki jumppaamaan, ota oma keppi mukaan!

Konala-Seura jakaa perinteisesti Konalan koulun päättäjäisissä kaikille luokille kaksi kappaletta tsempparistipendejä!

Onnittelut kaikille stipendin saajille ja hyvää kesälomaa kaikille!

Uusi, reipas kylätalkkari Antti on aloittanut työnsä Konalassa. Hän on valmiina erilaisiin pihatöihin ja kaikenlaiseen kotitaloustyöhön. Tavoitat hänet tutusta kylätalkkarin numerosta 040-8370507. Veloitus on entinen 10€/ tunti, josta on vielä oikeus kotitalousvähennykseen.

Nyt pihat kevätkuntoon

Keppijumppaa

 

Konalan ala-asteella keskiviikkoisin klo 18.30 - 19.30, ovi avataan 18.15.  

Riihipellonkuja 2, sisäänkäynti liikuntasalin ovesta. Omavalvonnan takia ovet avoinna 18.15-18.30, tule ajoissa!

Kausimaksu seuran jäsenille 50 € ja muille 65 €.

 

Ota mukaan jumppa-alusta ja keppi.

Tervetuloa,

kaikki jumppaamaan, siis myös miehet!

www.kaupunginosat.net/konala

www.facebook.com/konalaseura

Perhekohtainen vuosijäsenmaksu 10€.  Jäsenmaksut Konala-Seuran tilille FI48 1344 5000 0372 02

sähköpostiosoite on tärkeä jäsenkortin lähettämistä varten!

Vuoden 2019 jäsenmaksu on maksettava viimeistään 7.4.2019 Konala-Seura ry:n tilille Nordea-
Tikkurila FI48 1344 5000 0372 02, viitenumero on 39 (tai 0039, jos 39 ei kelpaa).

Perhekohtainen jäsenmaksu on vain 10 €/vuosi.

On tärkeää, että mainitset sähköpostisoitteesi, koska kaikki tiedotteet ja jäsenkortti lähetetään sähköisenä. Näin olemme pystyneet pitämään jäsenmaksun minimaalisena.

Jos olet uusi jäsen tai muuttanut, lähetä katuosoitetietosi (tai skannattu liittymislomake) sähköpostitse jäsenrekisterin hoitajalle, koska kun verkkopankissa käytetään viitenumeroa, ei muiden tietojen välittäminen sitä kautta onnistu.

Hei,

jos olet kiinnostunut tapahtumajärjestelyistä Konala-Seuran puitteissa, ota yhteyttä pj Maritta Hyväriseen. Alla tietoa järjestettävästä koulutuksesta:

 

Kaupunginosatapahtuman tuottaminen: kolme ma-iltaa maalis-huhtikuussa - 1. ilta

Tervetuloa Kaupunkitapahtuman tuottamisen koulutusiltoihin ma 25.3./ ma 1.4. ja ma 8.4., aina klo 17.30-20.00! Illat järjestetään Helkassa (os. Aurorankatu 19, katutaso).
Illoissa saat tukevan tietopaketin kaupunginosatapahtumien järjestämisestä. Niissä käydään läpi tapahtuman tuottamisen eri osa-alueita: miten edetään tapahtumaideoista toteutukseen. Koulutusillat on ideoitu ja toteutettu yhteistyössä Helsingin työväenopiston ja Helka ry:n kanssa ja ne tarjoavat monipuolisia taitoja ja varmuutta kaupunginosatapahtumien järjestämiseen.

HUOM! Iltoihin tulee ilmoittautua työväenopiston sähköisen ilmonet -palvelun kautta oheisesta linkistä (Kurssitunnus on H193078). Osallistumismaksu kokonaisuudesta on 16,00 € ja se suoritetaan työviksen verkkosivun kautta ohjeiden mukaan. Osallistujamäärä on rajattu, joten ilmoittaudu pian jos haluat mukaan! Tarjolla virvokkeita ja pientä purtavaa.

Koulutusiltojen tarkemmat kuvaukset:

ma 25.3. (klo 17.30-20.00) Vapaaehtoiskoordinointi ja sitouttaminen tapahtumassa tai yhdistyksessä
Kuinka sitouttaa uusia vapaaehtoisia toimintaan? Kuinka rakennamme yhdessä tapahtumaa nautinnollisesti niin, että vapaaehtoisilla tekijöillä on oikeasti kivaa? Miten tehtäviä kannattaa jakaa ryhmän kesken?

ma 1.4. (klo 17.30-20.00) Tapahtuman ideointi, aikataulutus sekä rahoitus ja yhteistyökumppanuudet
Mitä tulee ottaa huomioon ideoinnissa ja tapahtuman aikataulutuksessa? Keräämme yhteen hyviä vinkkejä ideoiden kehittämisestä ja toteuttamisesta. Käymme läpi perusasioita apurahojen hakemisesta ja yhteistyökumppanuuksista.

ma 8.4. (klo 17.30-20.00) Tapahtumamarkkinointi ja tapahtumatiedotus

KONALANKUJAN ASEMAKAAVAN MUUTOS


OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Konalankujan korttelia (nro 32038)

suunnitellaan muutettavan teol-
lisuus- ja varastorakennusten korttelialueesta asumisen ja toimiti-
lan alueeksi. Suunniteltu asukasmäärän lisäys on noin 1 000 uutta asukasta. Alueelle on suunnitteilla sijoittaa uusi, julkinen päiväkoti.Kaavamuutoksen yhteydessä tutkitaan uuden leikkipaikan sijoittamista Hilapellon puistoon.

Hankkeen lähtökohdista keskustellaanKonalan ala-asteella 2.4.2019 klo 17- 19.

 

Asiasta lisää myös Konala-Seuran sääntömääräisessä kevätkokouksessa ti 26.3.

 

Hei,

löytyykö kiinnostusta lähteä oman asuinympäristön siivoustalkoisiin. Aikaisempina vuosina Konala-Seuran hallituksen ulkopuolisia osallistujia ei ole näkynyt! Järjestämme talkoot, jos saamme ilmoittautuneita riittävästi. Toki voi omallakin porukalla lähteä mukaan. Ks tarkemmin ao teksti.

Minulle voi ilmoittautua!

Kevätterveisin

Maritta Hyvärinen

Konala-Seuran pj

maritta.hyvarinen@gmail.com

 

TERVETULOA SIIVOUSTALKOISIIN1.4. – 2.6.2019Kevätsiivoustalkoita järjestetään jälleen koko pääkaupunkiseudun voimin. Helsinki-läisten talkoot järjestetään jo 35. kerran! Helsingin kaupungin tukemia talkoita saajärjestää kuka vain. Talkoissa siivotaanyleisiä alueita, kuten metsiköitä, puistoja,tien pientareita ja rantoja. Yksityiset tontit ja piha-alueet eivät kuulu talkoiden piiriin.Vuonna 2018 talkoisiin osallistui yli 22 500 aktiivista kansalaista ja talkoita oli 168kpl! Tule sinäkin mukaan siivoamaan yhdessä lähiympäristö kesäkuntoon!ILMOITTAUTUMINENTalkoita voi järjestää1.4. – 2.6.2019.Talkoot ilmoitetaan18.3. alkaen kaupunkiympäristön asia-kaspalveluun arkisin ma-to klo 8.15-16 ja pe klo 10-15,puh. 09 310 22111 tai os. Sörnäisten-katu 1.Talkoot pitää ilmoittaa viimeistään viikkoa ennen talkooajankohtaa. Ilmoittautumisen yhtey-dessä saat yhteystiedot talkooyhdyshenkilölle, joka huolehtii paikalle siivousvälineet sekä kerätty-jen roskien pois noutamisen. Jos talkoopäivä on viikonloppu tai arkipyhä, välineet toimitetaan edel-lisen arkena ja noudetaan talkoiden jälkeisenä arkena.Mikäli siivoustalkoita halutaan järjestää muulloin kuin talkooaikana, ota yhteyttä vapaaehtoistyönkoordinaattoriin (yhteystiedot alla).TÄRKEÄ TIETÄÄTalkoissa kerätään poisvain luontoon kuulumatonta roskaa,ei eloperäistä ainesta kuten lehtiäja risuja. Talkoolaiset saavat käyttöönsä roskapihtejä sekä roskasäkkejä, joita on tarjolla 30 litransangallisia pusseja ja 75 litran isoja säkkejä. Hanskoja ei ole tarjolla. Jos talkoolaiset haluavat ha-ravoida, siitä sovitaan alueenne talkooyhdyshenkilön kanssa. Helsingin kaupungin alueita hoitavaviherurakoitsija lainaa välineet ja noutaa pois täydet säkit ja muut jätteet talkootapahtuman jälkeen.Siirtolavoja tuodaan paikalle vain suuriin talkoisiin ja niiden toimittamisen päättää alueelli-nen talkooyhdyshenkilö.Roskat kerätään yhteen ennalta sovittuun paikkaan, josta ne noudetaanpois.Roskia kerätessäsi on varottava niiden joukossa olevia teräviä esineitä kuten lasinsirpaleita jahuumeneuloja. Lehti- tai roskakasoja ei tule kosketella käsin. Poimi roskat aina pihdeillä. Neuloja eisaa laittaa suojaamattomina roska-astioihin tai roskapusseihin, jotta ne eivät pistä ketään säkkejäkerätessä. Neulat kannattaa joko kerätä suljettavaan, tiiviiseen astiaan (esim. korkillinen pullo),jonka voi sitten laittaa sekajätteeseen, tai kerätä erilleen ja ilmoittaa niistä talkooyhdyshenkilölle.Jos neuloja löytyy runsaasti, kannattaa ne jättää paikoilleen ja ilmoittaa niistä talkooyhdyshenkilöl-le.Hiekkaa ei saa laittaa säkkeihin! Mikäli jollain alueella on runsaasti hiekoitussepeliä, sen ke-räämisestä tulee sopia erikseen alueen talkooyhdyshenkilön kanssa.TIEDOTE7.3.2019

Hyvä yrittäjä,

Konala-Seura tekee yhteistyötä yrittäjien kanssa. Antamalla yrityksesi tuotteista tai palveluista seuran jäsenille jonkin etuisuuden, saat logosi Konala-Seuran sivuille ja sitä kautta sivun vierailijat voivat mennä omille nettisivuillesi. Yhteistyökumppanit näkyvät jäsenkortin mukana tulevassa saatteessa.

 

yhteistyöterveisin

Maritta Hyvärinen

pj, Konala-Seura

maritta.hyvarinen@gmail.com

Alakategoriat

Kaupunginosaan liittyviä uutisia.

Yhteistyössä