Ajankohtaista

Tulevia tapahtumia

syys
17
Kaupunginosan tapahtumat

Puotila1

Tule keskustelemaan Puotilan ja lähiseudun asioista!

Mikä on Puotilan ostarin tulevaisuus? Miten merenrantoja alueella kehitetään jatkossa? Millaisia liikennesuunnitelmia on Itäväylän ja Kehä I risteyskohtiin? Mikä sinua vaivaa tai häiritsee alueella vai onko sinulla kiitoksia kaupungille?

Tervetuloa 17. syyskuuta 2015 kello 18.30 - 20.30 ylipormestarin asukasiltaan Vartiokylän yläasteelle. Kaupunginjohtaja Jussi Pajusen isännöimässä keskustelutilaisuudessa asukkaat saavat mahdollisuuden kysyä kaupungin toimialaan liittyvistä asioista suoraan kaupunginjohtajalta ja kaupungin asiantuntijoilta.

Ylipormestarin asukasillassa käsitellään Itäkeskuksen, Marjaniemen, Puotilan, Puotinharjun, Vartioharjun ja Roihupellon alueiden asioita. Asukasillassa voi kysyä esimerkiksi opetuksesta, asumisesta, liikunnasta, kulttuurista, päivähoidosta ja terveyspalveluista, työllisyydestä, liikenteestä ja alueen turvallisuudesta.

Ennakkokysymyksiä voi lähettää 13.8.2015 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: sihteeri@puotila.fi

Tilaisuuden järjestää Helsingin kaupunginkanslian asukasyhteistyötiimi yhdessä Puotila-seuran ja Marjaniemen kiinteistönomistajat ry:n kanssa.

Kaikille alueen asukkaille jaetaan kutsut kotiin elo-syyskuun aikana.

Tapaamisiin asukasillassa!