Muutamia ajankohtaisia kuvia Oulunkylästä marraskuussa 2014

 

 Oulunkylän tekojäärata on avattu. kuva sunnuntaina 16.11.


Hirsipadontien rakennustyömaa 16.11.  rakennuksia osittain perustusvaiheessa. Työmaan ympärillä on rakentamiseen liittyviä koneita ja joukko työmaakoppeja, jotka haittaavat liikennettä.Oulunkylän yhteiskoulu juhli 90 vuottaan 8.11. Kuvat avointen ovien päivästä, jolloin entisillä oppilailla oli mahdollisuuksia pitää luokkakokousta. Nähtävänä oli vanhoja luokkakuvia ja muita tapahtumakuvia koulun historiasta. Koulussa oli nähtävänä myös valoteoksia.
Näyttelijä Kati Outinen ja Pop & jazz opiston OYK:n yhteyteen perustanut Klaus Järvinen ylistivät 90-vuotiaan koulun henkeä lauantain kutsuvierasjuhlassa. ”Mun teatterikipinä on syttynyt tässä salissa”, koulun entinen oppilas Outinen kertoi yleisölle. Ensimmäiseksi roolikseen Outinen muisteli Seitsemän veljestä -aiheisen laulun hahmoa ”pikku-Eero, liukas luikku”. Näyttelijätyön professorina sittemmin toimineen Outisen tehtävänä oli tuolloin lähinnä kompastua lavalla. Outinen nosti väkevässä puheessaan esiin kouluaikansa.

Kuva OYK 
90-vuotiaan OYK:n juhlaviikko huipentui perjantaina Oltiinks mekin sellasii -musikaalin kanta- ja ensiesitykseen sekä juhlalounaaseen. Peruskoulu ja lukio todistivat kahdessa näytöksessä helmikuusta lähtien noin 50 opiskelijan ja 10 opettajan voimin työstettyä suurproduktiota. Ravintolassa oli tarjolla kotitalouden tunneilla suunniteltu ja OYK:n ensimmäisen rehtorin mukaan nimetty Bertta-leivos. Kuva OYK1.11. Kotikaupunkipolkuopastuksen teemana oli luonto ja taide. Pauli Saloranta kertoi, että opasvihkosta on saatavilla Ogelin kirjan ja kukkakauppa Bella Verden lisäksi Tapio Rautavaaran puiston liepeellä Kauppa&Cafe Moisonista, Siltavoudintie 4.
Oulunkylä-Seuran puheenjohtaja erwin Woitsch huolehti luontoinformaatiosta ja taiteijatalon  taiteilijoita esitteli ateljeitaan.
Paluu edelliselle sivulle
 
Sää: sadetutka ("testbed")

Sää: Iltalehti
 
Uutisvahti Ampparit
 
 
Iltalehti

Iltasanomat

Metro;  Metro näköislehti

Helsingin Uutiset;  näköis 

Helsingin kaupungin uutisia

Taloussanomat
 
Kauppalehti 
 
TV-ohjelmat Iltapulu

Yle areena

Teevee.fi nettikatselu