Koskela-Forsby-seura ry on perustettu 17.10.2000 ja rekisteröity 4.5.2001. Seura on myös Helsingin kaupungin-
osayhdistysten liiton eli Helkan jäsen. Seura noudattaa Suomen kotiseutuyhdistyksen mallisääntöjä ja on poliittisesti sitoutumaton


Tavoitteet
Koskela-seuran tarkoitus on kaikkien meidän yhteisen elinympäristön laadun ja ihmisten viihtyväisyyden lisääminen. Seura toimii yhdyssiteenä kaupungin viranomaisiin ja luottamushenkilöihin, tehden aloitteita, esityksiä ja tarvittaessa lausuntoja viranomaisille - toimien siis asukkaiden vaikutuskanavana viranomaisiin päin. Lisäksi seura toimii yhteistyössä Seurakunnan ja useiden paikallisten seurojen kanssa.

Toimintaa
Seura on järjestänyt keväisin Koskelan alueen ympäristön siivoustalkoot. Seura on toiminut Oulunkylä-Koskela viheraluesuunnitelma -projektissa ja lisäksi seura on tehnyt Helsingin kaupungille ehdotuksen Ruutinmäen alueen saamiseksi kansalliseksi kaupunkipuistoksi Helsinkiin.
Syksystä 2003 alkaen Seura on ollut mukana 13-17 vuotiaille nuorille järjestetyssä yökahvilatoiminnassa Nuorisotalon ja monien muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Seura on järjestänyt äitienpäivä- ja isänpäiväkahvituksia sekä Jouluinen iltama tapahtuman. Järjestetyissä kylätapahtumissa seura on myös ollut mukana.

Seuran toiminta tukee ja kehittelee siis kaikkia meitä Koskelalaisia koskevia asioita, joissa asukkaiden ideoita ja osallistumista kaivataan. Seura toivoo lisää henkilöitä aktiiviseen toimintaan mukaan.

Liity Jäseneksi
Seuran jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun, 5 euroa, seuran tilille Aktia 405542-299285. Muista kirjoittaa nimesi ja osoitteesi kohtaan maksaja.

TULE MUKAAN VAIKUTTAMAAN ASUINSEUTUSI KEHITYKSEEN NYT JA TULEVAISUUDESSA !  

Seuran esite

 

TULE MUKAAN VAIKUTTAMAAN ASUINSEUTUSI KEHITYKSEEN
NYT JA TULEVAISUUDESSA !

LUE MYÖS  
Koskela-seura perustettu
Käpylä-lehti